Onderhouden

Een mooi onderhouden zwembad met kristalhelder water is de verwachting van iedere zwembadeigenaar. Volop kunnen genieten van een zwembad start met water dat met regelmaat onderhouden wordt. 

Filtratie

Dankzij de moderne technieken en onderhoudsproducten is het onderhoud van een zwembad tot een absoluut minimum herleid. Om te genieten van een kristalhelder een schoon water is een degelijke technische installatie onmisbaar. Jouw pomp en filter worden altijd berekend door ons ter plaatse. Je kan kiezen tussen een standaard pomp ofwel een frequentiegestuurde circulatiepomp die heel wat zuiniger is én daarbij ook heel stil werkt. Swimfun geeft je onderhoudtips en een duidelijke handleiding voor het perfecte onderhoud van je zwembad.

Periodiek en groot onderhoud

Het onderhoud van je zwembad kan je tijdens het zwemseizoen heel gemakkelijk zelf uitvoeren. Ook onderhoudsproducten zijn bij ons verkrijgbaar. Voor de minder frequente onderhoudsbeurten zoals zomer- en winterklaar zetten van het zwembad kan je rekenen op het team van Swimfun. 

Om jouw zwembad in goede conditie te houden, raden we je toch aan om 1 keer per jaar een groot zwembad onderhoud te laten uitvoeren. Dit vooral voor de kwaliteit van het zwemwater en ter controle van de technische installatie. Voor het groot onderhoud en eventuele herstellingen kan je natuurlijk bij Swim-fun terecht.

Onderhoudsvragen?

Een vraag over het onderhoud van je zwembad? Vind hier een antwoord op je onderhoudsvragen of contacteer ons.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×