Hoe gaan wij te werk?

Bij Swim-fun streven we er naar om jou zo goed mogelijk te begeleiden doorheen jouw volledig zwem-of wellnessproject. De 5 stappen worden nauwkeurig opgevolgd en afgestemd zodanig dat we binnen de afgesproken termijn jouw zwembad of wellness kunnen realiseren. Persoonlijke begeleiding van A tot Z, da's Swim-fun. 

1

We komen bij jou langs

Na jouw aanvraag, maakt Jeffrey een afspraak bij jou thuis. Tijdens de kennismaking luisteren we graag naar jouw wensen en eisen. We bekijken samen alle opties, de afmetingen en verschillende afwerkingen. 

2

Je ontvangt een vrijblijvende offerte

Op basis van onze eerste kennismaking ontvang je een vrijblijvende offerte. We ontvangen je in onze toonzaal om de offerte te bespreken en het project concreet te maken.

3

Samen werken we jouw plan uit

Wanneer je de offerte goedkeurt, stellen we samen een plan op. Swim-fun levert steeds maatwerk. In deze fase wordt elk detail beslist zoals kleuren, materiaal en afwerking. Ook de waterbehandeling met een automatisch doseringssysteem en het plaatsen van een rolluik behoren tot de opties. In deze fase bespreken we de uitvoeringstermijn en de timing.

4

De uitvoering van jouw zwem-of wellnessproject

We leggen samen het traject af waarbij Jeffrey steeds het persoonlijk aanspreekpunt is. De uitvoering gebeurt door onze ervaren techniekers en onder persoonlijk toezicht van Jeffrey. We garanderen een hoge kwaliteit en leveren op binnen de afgesproken termijn.

5

Genieten maar!

Wanneer je zwemproject volledig af is, komt Jeffrey langs voor een uitvoerige uitleg over alle technieken van je zwembad, sauna of jaccuzi. Ook na oplevering blijven we steeds tot je dienst voor vragen, voor de opstart van je zwembad in de lente of om je zwembad winterklaar te maken. Heeft jouw installatie een technisch onderhoud nodig? Neem dan gerust contact op met ons. 

Swim-fun kiest voor kwaliteit

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×