Sauna’s en jacuzzi’s

Een wellness bij jou thuis? Ontsnap aan de dagelijkse drukte dankzij je eigen privé wellness. Een warme spa, whirlpool, jacuzzi of heerlijk relaxen in een sauna of infraroodcabine? Bij Swim-fun ben je aan het juiste adres voor jouw wellness. Bovendien kan je op ons rekenen voor periodiek onderhoud.

Sauna’s

Na een lange dag werken is het heerlijk om even te ontspannen en tot rust te komen in de sauna. Kies je best voor een infraroodsauna, een binnen-of buitensauna? We helpen je met het maken van de juiste keuze. We geven je graag hier al wat meer info.

Jacuzzi's

Zalig relaxen in een warm bad met bubbels of massagestralen. We bieden bubbelbaden en jacuzzi's aan in alle maten en vormen, voor binnen én buitn. We kijken samen naar een gepaste oplossing voor jouw ultieme, relaxerende wellness-ervaring. 

Wellness realisaties

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Ben je op zoek naar dat stukje paradijs bij jouw thuis ? Dan ben je bij Swim-fun aan het juiste adres voor een kwalitatieve en duurzame oplossing. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte, we komen graag bij jou langs.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×