Jouw droomzwembad in eigen tuin

Een verfrissende plons na een lange werkdag, oneindig veel speelplezier voor de kinderen of om je conditie op peil te houden... Een eigen zwembad is een oase van ontspanning. Swim-fun in Deerlijk geniet al meer dan 15 jaar van een sterke reputatie. Wij realiseren elk zwembad van ontwerp tot oplevering en onderhoud, van polypropyleen tot betonnen zwembad of renovatie. We leveren ook advies aan particulieren voor zelfbouw. 

Monobloc (polypropyleen) zwembad

Een monobloc zwembad of polypropyleen (PPC) zwembad bestaat uit één stuk en wordt kant-en-klaar op de locatie geleverd zodra de grondwerken voltooid zijn. De plaatsing kan dus erg snel gebeuren.

Het kiezen voor een polypropyleen zwembad biedt veel voordelen

  • snelle plaatsing
  • uniek zwembad volledig naar wens
  • chemisch resistent
  • kleurvast
  • maatwerk mogelijk
  • bodem & zijwanden zijn geïsoleerd
  • onderhoudsvriendelijk
  • geen osmose mogelijk
  • uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Wil je een monobloc zwembad laten plaatsen? Dan helpen wij bij Swim-fun je graag verder met het zwembad van je dromen.

Bouwkundig (beton) zwembad

Bij Swimfun staan we bekend om de hoge afwerkingsgraad van een betonnen volstort zwembad. Het zwembad kan afgewerkt worden met liner, polyester of mozaïek.

Bij een bouwkundig zwembad bestaan de wanden en de bodem uit gewapend beton. Deze structuur is waterdicht en kan afgewerkt worden met een liner, polyester of betegeling. Dit kan ook ook zonder afwerking, dan spreekt men van zichtbeton. Het effect is een elegant en exclusief zwembad. 

Dagelijks zwemplezier in je tuin? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte en wij komen graag tot bij jou.

Roestvast Staal (RVS) / INOX zwembad

Een roestvast staal (RVS) / INOX zwembad bestaat uit één stuk en wordt kant-en-klaar op maat gemaakt voor u. Zo garanderen we een vlotte plaatsing en het exacte bad die u wilt.

Bij een RVS/INOX zwembad bestaan de wanden en de bodem uit RVS/INOX platen. Deze structuur is waterdicht, scheurbestendig, krimpvrij en UV-bestendig. Daarnaast is het bad ook heel makkelijk in onderhoud omdat algen en bacteriën zich niet kunnen hechten op de metalen wanden. Deze wanden warmen het water ook deels op met de reflectie van het zonlicht.

Is een RVS/INOX-zwembad dé eye-catcher om jouw tuin tot het volgende niveau te verheffen? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte en wij komen graag tot bij jou.

Dagelijks zwemplezier in je tuin

Vraag volledig vrijblijvend een offerte aan en zet vandaag nog de eerste stap naar jouw zwembaddroom!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×