Jouw zwembadbouwer in Deerlijk

Een zwembad in je tuin biedt zoveel meer dan zwemmen alleen. Daarnaast geeft een zwembad je huis en tuin dat tikkeltje meer en brengt het je meteen in vakantiesfeer. Het is een leuke plaats om vrienden en familie te verwelkomen en de kinderen beleven er uren waterpret. 

Met meer 15 jaar ervaring zorgt Jeffrey samen met zijn team voor een, tot in de puntjes, uitgewerkt project. Dankzij een duidelijk 5-stappenplan zorgen we voor een kwalitatief project in jouw stijl en binnen jouw budget.

Een zwembad uit beton, polypropyleen of INOX

Bij Swimfun bouwen we zowel zwembaden uit beton, polypropyleen of INOX. Het kiezen voor een PP-zwembad biedt je veel voordelen. Het is sterk en duurzaam, chemisch resistent, kleurvast en heel gebruiksvriendelijk. Een betonnen zwembad wordt afgewerkt met een liner, polyester of mozaïek. De wanden en bodem worden gemaakt uit gewapend beton. De structuur is waterdicht en is ook zonder extra afwerking een prachtig en strak resultaat. 

Renoveren van je bestaand zwembad

Is jouw zwembad na vele jaren zwemplezier aan renovatie toe? Heb je nood aan een nieuwe liner of nieuwe technieken? Swim-fun tovert jouw huidige zwembad om tot een eigentijds en exclusief zwembad waar jij en je gezin opnieuw jarenlang van zullen genieten!

Onderhouden wordt kinderspel

Kristalhelder en schoon water is veilig, nodigt uit en zorgt voor meer comfort. Om te kunnen blijven genieten van een sprankelend bad is een periodieke onderhoudsbeurt niet uit te sluiten.

Bekijk onze meestgestelde onderhoudsvragen voor het antwoord op je vraag of contacteer ons voor jouw specifieke vraag. Uitgebreid of groot onderhoud nodig? Swim-fun staat voor je klaar!

Jouw droomzwembad dankzij Swim-fun

Technieken

Tegenwoordig is het onderhouden van een zwembad tot een minium herleid dankzij de moderne zwembadtechnieken. Geniet van een perfect proper zwembad dat altijd klaar is voor een frisse duik.

Zwembadrolluik

Een zwembadafdekking of zwembadrolluik is vandaag een absolute must. Als eigenaar van een privézwembad wil je uiteraard een afdekking die optimale veiligheid biedt. Je water blijft veel langer zuiver én je bespaart kostbare energie. Samen bekijken we welke afdekking voldoet aan jouw eisen en wensen. 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×