Technieken

Tegenwoordig is het onderhouden van een zwembad tot een minium herleid dankzij de moderne zwembadtechnieken. Geniet van een perfect proper zwembad dat altijd klaar is voor een frisse duik.

Automatische waterbehandeling

Je opteert best voor een automatisch ontsmettingssysteem zoals een ph/chloor dosering, zoutelektrolyse of een chloorarm systeem. Dit is ook vrij eenvoudig te installeren op een bestaande zwembadinstallatie.

Zwembadverlichting

De juiste verlichting toepassen in je zwembad creƫert de gezellige sfeer in en rondom jouw zwembad. Standaard werken wij met energiezuinige LED-verlichting die in verschillende lichtsterktes en kleuren te verkrijgen zijn. Je kan kiezen voor witte LEDS of blauwe LEDS. Wens je liever zelf jouw kleur te bepalen, kies dan de RGB LEDS en pas de kleuren aan volgens wens.

Verwarming

Meestal gebruiken we een frequentiegestuurde warmtepomp op onze zwembaden. Het grote verschil tussen een standaard warmtepomp en een inverter warmtepomp? Een standaard pomp draait constant op vol vermogen, terwijl een inverter pomp alleen verwarmt als het daadwerkelijk nodig is en zo een heel laag verbruikt heeft. Wens je het ganse jaar door te zwemmen? Dan is de combinatie met een warmtewisselaar het overwegen waard.

We geven je graag advies op maat voor jouw zwembadproject.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×